Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra techkungen.se (“nettstedet”).

PERSONLIG INFORMASJON Vi samler inn

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn informasjon om din enhet, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi også informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til den automatisk innsamlede informasjonen som “Enhetsinformasjon”.

Vi samler inn enhetsinformasjon ved å bruke følgende teknikker:

  • informasjonskapsler er datafiler som plasseres på din enhet eller data og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om “cookies” og hvordan du deaktiverer de, besøk: http://www.allaboutcookies.org.
  • “Loggfiler” sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data inkludert din IP -adresse, nettlesertype, Internett -leverandør, referanse- / utgangssider og datoer / tidsstempler.
  • “Nettverdier”, “tagger” og “piksler” er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Når du foretar et kjøp eller prøver å kjøpe gjennom nettstedet, samler vi inn en viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon inkludert kredittkortnummer, e -postadresse og telefonnummer. Vi omtaler denne informasjonen som “Ordreinformasjon”.

Når vi snakker om “personlig informasjon” i denne personvernerklæringen, snakker vi om både enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

HVORDAN BRUKER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle alle bestillinger som er lagt inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, bestilling for forsendelse og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:

  • Kommunisere med deg;
  • Se over potensiell risiko eller bedrageri;
  • Når du overholder preferansene du har delt med oss, skal du motta informasjon eller annonsering angående våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensielle risikoer og svindel (spesielt din IP -adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder surfer og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

DELNING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Woocommerce for å drive vår nettbutikk – du kan lese mer om hvordan Woocommerce bruker din personlige informasjon her: https://automattic.com/privacy/. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på søksmål, søkeord eller annen juridisk forespørsel om informasjon vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter.

OPPFØRSELS- OG MARKEDSFØRINGSRAPPORTER 

Som beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger for å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiatives (“NAI”) opplæringsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke koblingene nedenfor:

  • Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
  • Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
  • Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance sin opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

“DO NOT TRACK”

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedet vårt for datainnsamling og bruk når vi ser et sporingssignal fra nettleseren din.

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg og be om at personopplysningene dine blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss her.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling via nettstedet)